Mladinski Center in Hotel Ajdovščina

Mladinski hotel Ajdovščina se nahaja v prijaznem mestecu ‘Ob mrzli reki’.

Do mestnega središča, zgrajenega na temeljih rimske utrdbe, vas loči le kratek sprehod.

Zaradi raznolikega terena postaja Vipavska dolina vse bolj priljubljena destinacija tudi pri kolesarjih. Priporočamo vam, da pri nas najamete kolo in se zapeljete po našem malem mestu ali pa raziščete kamnite vasice, posejane po vipavskih gričih.

Večposteljne sobe (za štiri, šest, osem in štiriindvajset oseb) z brezplačnim internetnim dostopom. Možnost zajtrka in kolesarskih »lunch paketov« tudi za večje skupine.

Najem gorskih koles, prostor za prtljago in shranjevanje koles, urejanje individualnih kolesarskih programov. Možnost pranja perila, brezplačni internetni kotiček z vsemi razpoložljivimi turističnimi informacijami, urejanje prevoza do avtobusne ali železniške postaje, bogat družabni program.

Notranji in zunanji bazen, svet savn, trim kabinet, fitnes, tenis, jadralno padalstvo, športno plezanje, ribolov, turistični program.

Specialist za cestno in gorsko kolesarjenje.

 

Kontakt

Mladinski center in hotel Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61 A

5270 Ajdovščina

t:+386 5 368 93 83

m: +386 (0)41 945 392

e: info@hostel-ajdovscina.si

www.hostel-ajdovscina.si

Nastanitev

Ponuja 50 postelj, razdeljenih v sobe s 4, 6, 8 ali 24 posteljami, zajtrk in brezplačno brskanje po spletu v vseh sobah in v spletnem kotičku. Odprt je vse leto, vse dni v tednu, razen ob praznikih.

Alternativna ponudba

Mladinski hotel ponuja različne ustvarjalne programe, v turistično-informacijskem kotičku pa vam bodo na voljo informacije o turistični in prireditveni ponudbi Ajdovščine in okolice.

Za prosti čas: prostor za prtljago, pralnica, družabni prostor, gostinski lokal, športna igrišča. V sklopu mladinskega hotela so tehnično opremljena koncertna in konferenčna dvorana, galerija, večnamenska soba in učilnica, na prostem pa prireditveni prostor z odrom.

Ponudba za kolesarje

Najem koles

Najem čelad

Najem ključavnic

Najem otroških sedežev

Doživetja v bližini

3-dnevni pohodniški in kolesarski paketi Ajdovščina

SPOMLADANSKI POHODNIŠKI & KOLESARSKI VIKEND PAKET Z OBISKOM OSMICE  2 nočitvi v več posteljni sobi z zajtrkom  1 x voden pohodni izlet v spremstvu lokalnega vodnika (Otliško okno)  obisk Osmice in spoznavanje z lokalno kulturo in običaji  1 x najem kolesa  paket z energetskim napitkom in tablico (na dan izleta)

Zgodovinska in kulinarična tura po Goriškem, 2 dni

Zaradi svoje lege in razgibanega terena je Goriška privlačna destinacija za raziskovanje s kolesom. Združite aktivnost s tradicijo in jo mahnite »čez drn in strn«, medtem ko vas po obrazu boža lahkotna sapica!

Nastanitve v bližini