4-dnevni družinski pohodniški paket Kamp Koren

Vabimo vas, da z našo pomočjo v polnosti doživite dolino smaragdne Soče. Bivanje v naših eko brunaricah ponuja udobno preživljanje prostega časa, da boste na pohodih spočiti in dobre volje. Kobarid je eden najbolj znamenitih zgodovinskih krajev v Sloveniji, znan predvsem po bitki v oktobru 1917. Zgodovinski dogodki so predstavljeni v Kobariškem muzeju. V kraju je tudi znana sirarna Planika z muzejem sirarstva, v katerem je predstavljena večstoletna tradicija posoškega sirarstva. Poleg zgodovinske in kulturne dediščine pa je dolina Soče bogata tudi z naravnimi danostmi, ki jih lahko občudujemo tudi med hojo.

 

Prvi dan: Namestitev v eko brunaricah in ogled slapov na Drežniškem.

Drežnica leži ob vznožju mogočnega Krna, njena okolica pa se ponaša s številnimi naravnimi lepotami in slapovi v neokrnjeni naravi.

 

Drugi dan: Pohod po Soški poti (lahka pot, 5h).

Podali se bomo po Soški poti in si ogledali korita smaragdne reke Soče. S poti lahko vidimo tudi vratca kajakaške slalomske tekme.
Tretji dan: Pohod iz Riffugia Pellizo na Matajur (1642m, lahka pot, 2h).

Sledi še izlet na Matajur po italijanski strani. Na vrhu stoji manjša cerkev-kapela, razgledi pa sežejo vse do Karnijskih Alp.

 

Četrti dan: Sprehod do slapa Kozjak in zaključek bivanja (lahka pot, 3h).

Zadnji dan si ogledamo še enega najlepših slapov s podzemeljsko dvorano, katere dno zaliva tolmun modrozelene barve.

 

Cena paketa: od 260€ na osebo

Cena vključuje vodenje, prevoz in nastanitev v brunaricah z zajtrkom.

Paket je možno prilagajati posameznikovim željam in fizičnim sposobnostim. Minimalno število udeležencev sta dve osebi.

Število dni

4 dni

Cena

260 €

Več informacij

KAMP KOREN KOBARID

Ladra 1 b, 5222 Kobarid

Mail: info@kamp-koren.si

Web: www.kamp-koren.si

Tel: 00386 538 91 311

Doživetja v bližini

5-dnevni pohodniški paket Kamp Koren

Vabimo vas, da z našo pomočjo v polnosti doživite dolino smaragdne Soče in mogočne vrhove nad njo. Bivanje v naših eko brunaricah ponuja udobno preživljanje prostega časa, da boste na pohodih spočiti in dobre volje.

Vikend nordijske hoje v Kamp Koren

Nordijska hoja je rekreacija v naravi, primerna za vse starosti in pomembna pri preventivi, rehabilitaciji ter pripomore k zdravemu, družabnemu in nasmejanemu vsakdanu. Narava ob reki Soči je kot nalašč za sproščen oddih, med katerim lahko poskrbimo tudi za svoje zdravje.

Nastanitve v bližini