Ekohotel Kmetija Koroš***

Ekohotel kmetija Koroš je manjši svojevrsten ekohotel s čudovitim razgledom na okoliške koroške gozdove in gore.

Leži na slikovitem pobočju Jamnice. Obdan je z zelenjavnimi vrtovi in sadnimi drevesi. Med gosti so najbolj priljubljeni velika panoramska terasa in prostori za mirno, kreativno preživljanje prostega časa. Kmetija poleg udobnega bivanja nudi izvirne tradicionalne in ekološko pridelane jedi.

Prednosti namestitve
Ekološko pridelana hrana: ekohotel se je razvil na ekološki kmetiji Koroš. Po aktivnem dnevu v ekohotelu vas bodo razvajali z okusnimi lokalnimi jedmi, ki so pripravljene iz ekološko pridelanih sestavin v okolici.

Hotel je odlično izhodišče za lažje pohodniške ture v okolici, v bližini poteka tudi pešpot Via Alpina. Izbirate lahko med tematskimi izleti, izposojo koles in kolesarske opreme ter organiziranimi kolesarskimi turami.

Najbolj priporočamo
Ekohotel kmetija Koroš z naravo diha, jo ceni in neguje. Zato so tudi vse dejavnosti, ki jih hotel in okolica nudita, neločljivo povezane z naravnim okoljem Koroške.

Center za zunanje aktivnosti v Geoparku Karavanke vas bo navdušil s športno energijo, čudovitimi razgledi ter edinstvenimi cvetlicami in minerali, ki jih ne najdemo nikjer drugje na planetu. Raziskujete ga lahko med potepanjem po nezahtevnih pohodniških poteh med okoliškimi griči, travniki in gozdovi ali pa se podate na zahtevnejšo 7-dnevno pohodniško turo čez Karavanke.

Kontakt

EcoHotel Kmetija Koroš

Jamnica 10

2391 Prevalje

t + 386 2 870 30 60

f + 386 2 870 30 61

e info@bikenomad.com

www.ekohotel.si

Nastanitev

Med gosti so najbolj priljubljeni velika panoramska terasa in prostori za mirno, kreativno preživljanje prostega časa. Kmetija poleg udobnega bivanja nudi izvirne tradicionalne in ekološko pridelane jedi.

Alternativna ponudba

Izbirate lahko med tematskimi izleti, izposojo koles in kolesarske opreme ter organiziranimi kolesarskimi turami

Ponudba za pohodnike

Odlično izhodišče za lažje pohodniške ture v okolici, v bližini poteka tudi pešpot Via Alpina

Doživetja v bližini

Doživite Pohorje peš – Rogla

Doživite Pohorje peš in uživajte v bungalovih Rogla. Program vključuje tri pohode.

Doživite Pohorje peš – Terme Zreče

Namestitev v Vilah Terme Zreče **** in tri pohodniške ture.

Nastanitve v bližini