Hiša Hike and Bike

V osrčju Triglavskega narodnega parka vas le prijeten sprehod od hiše Hike and Bike loči do čarobne divjine Bohinjskega jezera.

Obdana z nekaterimi najlepšimi slovenskimi gorami je hiša Hike and Bike pravo pohodniško presenečenje. Kuhinja, dve spalnici, dnevni kotiček in velika terasa vam bodo pričarali občutek, da ste doma. Le na lepšem. Hiša je v lasti specializirane pohodniške in kolesarske turistične agencije Hike and Bike, ki z veseljem priskoči na pomoč pri vseh pohodniških izzivih.

 

Prednosti namestitve
Sredi Triglavskega narodnega parka je hiša Hike and Bike idealno izhodišče za rekreativne pohodnike, ljubiteljske veslače, navdušene plavalce in drzne alpiniste. Urejenost, dostopna cena in neposredna povezanost hiše s pohodništvom spodbujajo h gibanju tudi bolj ležerne dopustnike. Pri izbiri in načrtovanju poti je vedno na voljo prijazna ekipa Hike and Bike.

 

Najbolj priporočamo
Pohod s poznavalci – ste v enem izmed najlepših kotičkov Slovenije. Raziščite ga! Ob Bohinjskem jezeru, v osrčju Julijskih Alp, lahko uživate v mnogih aktivnostih v naravi.

Za športne navdušence je možno planinarjenje in športno plezanje, gorsko plezanje, veslanje s kajaki in kanuji, jadranje in surfanje, rafting, soteskanje, jadralno padalstvo in zmajarstvo.

Ljubitelji narave lahko skočite na pohod skozi Bohinjsko dolino do slapa Savice, zaužijte razgled z Vogla, ričet na Vogarju in lahkoten sprehod po planšarskih poteh.

Kontakt

Stara Fužina 117

Bohinjsko jezero

grega@hikeandbike.si

Nastanitev

Kuhinja, dve spalnici, dnevni kotiček in velika terasa

Alternativna ponudba

Planinarjenje in športno plezanje

Gorsko plezanje

Veslanje s kajaki in kanuji

Jadranje in surfanje

Rafting

Soteskanje, jadralno padalstvo in zmajarstvo

Ponudba za pohodnike

Pomoč osebja hiše Hike and Bike

Doživetja v bližini

Pohodniški/kolesarski paket Hit Holidays Kranjska Gora

Pohodniški/kolesarski paket nudi raznolike aktivnosti za posameznike ali družine. Preživite svoje počitnice aktivno!

Kolesarsko-pohodniški paket Kranjska Gora

Obiščite očarljivo alpska vas Podkoren, ki je 2 kilometra oddaljena od Kranjske Gore in je znana kot biser gorenjske arhitekture dediščine. Leži ob izviru Save Dolinke, skrita med Karavankami in Julijskimi Alpami, ter na robu Triglavskega narodnega parka.

Nastanitve v bližini