Hotel Bela Krajina *** in Kamp Podzemelj

Hotel Bela krajina je v starem mestnem jedru Metlike in ponuja vse za prijetno bivanje in počutje v Beli krajini.

Ima 26 klimatiziranih sob in restavracijo z izvrstno kulinarično ponudbo belokranjskih jedi.

KAMP PODZEMELJ

leži sedem kilometrov iz Metlike, ob reki Kolpi, v čudovitem in neokrnjenem naravnem okolju. Nudi kampiranje neposredno ob reki, mobilne hiške, sobe in keltske glamping hišice s savno ter restavracijo, kjer lahko ob reki Kolpi uživate v okusih Bele krajine.

Prednosti namestitve
Kolpa omogoča številne aktivnosti. Najbolj priljubljene so kajakaštvo, čolnarjenje (možnost izposoje rafta, supa ali kanuja v kampu), ribištvo in pohodništvo; reka se poleti prijetno ogreje in omogoča kopanje. V kampu je tudi adrenalinski tematski park.

Za pohodnike: brezplačne karte pohodniških poti, izposoja pohodniških palic, najem vodnika. Osebje kampa vam bo z veseljem
pomagalo pri načrtovanju poti in organizaciji transferja.

Najbolj priporočamo
Bližnja okolica Kolpe nudi številne možnosti za pohodništvo, gobarjenje, jahanje in izlete po Krajinskem parku Kolpa. Prijetni so tudi obiski bližnjih zidanic s pokušino odličnih belokranjskih vin.

Krožna pohodniška učna pot Kučar – Kolpa: Začne se v kampu Podzemelj in je prepredena z  naravnimi lepotami ter kulturno-zgodovinskimi in arheološkimi najdbami.

Kontakt

Hotel Bela krajina

Cesta bratstva in enotnosti 32

8330 Metlika

t +386 (0)7 305 81 23 / +386 (0)7 363 52 80

e gostinstvo-turizem@gtm-metlika.si

www.hotel-belakrajina.si

Doživetja v bližini

7-dnevni paket – Občudujte Cerkljansko z vrhov Porezna, Kojce, Blegoša, …

Vabimo vas, da spoznate pestrost pokrajine, ki sta jo skozi dolga stoletja tako skrivnostno oblikovali narava in pridna človeška roka.

Nastanitve v bližini