Terme Zreče, Hotel Vital****

Terme Zreče vas v svojem svetu zdravja, sprostitve in užitkov pričakujejo s številnimi urejenimi pohodniškimi in kolesarskimi potmi v objemu narave. Z izkušenimi vodniki lahko odkrivate kulturno in naravno dediščino, bližnje in bolj oddaljene lepote, nato pa skočite v termalno vodo ter začutite domačnost in toplino savn, se razvajate v Idili, Wellness & Spa in se predate nepozabnim kulinaričnim užitkom.

 

Hotel Vital**** v Termah Zreče sodi med specializirano namestitev za pohodnike in kolesarje. V skladu s slovensko standardizacijo za pohodnikom in kolesarjem prijazen hotel mu pripada kategorizacija štirih pohodnikov in dveh kolesarjev.

 

Prednosti namestitve
Pohodniške poti iz Zreč vodijo na Pohorje in Lovrenška jezera, saj je Rogla od tu oddaljena le šestnajst kilometrov. Na dosegu koraka so Vitanjske Karavanke s slikovitim Paškim Kozjakom, arheološko najdišče in romarska pot na Brinjevo goro pri Zrečah ter Konjiška gora, kjer na drugi strani v dolini Janeza Krstnika v tišini modruje Žička kartuzija.

Terme ponujajo pravo Savna vas in kompleks termalnih bazenov v zelenem gozdnem parku. Pravi užitkarji boste zavili v IDILA Wellness & Spa. Za športnike so na voljo raznovrstna infrastruktura, zdravstvena diagnostika in rehabilitacija.

 

Najbolj priporočamo
Zreško Pohorje je izvrstna pohodniška destinacija v vseh letnih časih. Pridružite se delavnicam za začetnike nordijske hoje v toplejših mesecih, pozimi pa stopite na krplje in odkrivajte čudovito pokrajino na Rogli.

Kontakt

Unior d.d. Program Turizem

Cesta na Roglo 15

3214 Zreče

t +386 (0)3 757 61 00

f +386 (0)3 576 24 46

e terme@unitur.eu

www.unitur.eu

Nastanitev

Tople in hladne jedi je mogoče prilagoditi potrebam športnikov

Izvrstne tipične jedi, povezane v znamko Okusi Rogle

Alternativna ponudba

Savna vas in kompleks termalnih bazenov v zelenem gozdnem parku

IDILA Wellness & Spa

Zdravstvena diagnostnika in rehabilitacija

Delavnice za začetnike nordijske hoje

Ponudba za pohodnike

Možnost najema vodnika za ture

Doživetja v bližini

Doživite Pohorje peš – Terme Zreče

Namestitev v Vilah Terme Zreče **** in tri pohodniške ture.

Doživite Pohorje peš – Rogla

Doživite Pohorje peš in uživajte v bungalovih Rogla. Program vključuje tri pohode.

Nastanitve v bližini