Kamping Menina

Kamp Menina vam nudi priložnost da se učite o življenju, radostih in težavah domačinov, raziskujete neokrnjeno naravo in uživate v miru, daleč stran od vika in krika mest.

Lastnika kampa bosta skupaj z njunim, osebno izbranim osebjem poskrbela da boste iz svoji počitnic dobili največ. Kamp Menina leži 800 m od glavne ceste Mozirje – Ljubno v kraju Rečica ob Savinji, na levem bregu reke Savinje in je zaradi lokacije zanimiv za kolesarje, ker je izhodišče za 888 km kolesarskih poti.

Na 8 hektarih vam kamp MENINA nudi cca 200m2 površin za šotore in 25 objektov za najem (večje hiške, mobilne hiške, trekker koče in objekt z skupnimi ležišči za 20 ljudi). V kampu je restavracija KACA, ki ima bogato ponudbo pic iz krušne peči (22 vrst), veliko jedi iz žara, od mešanega mesa do postrvi ter tradicionalno kuhinjo z dnevnimi kosili. Vse sestavine za našo ponudbo pridobivamo izključno iz okoliških kmetij, tako da je hrana res pristno domača in zelo okusna.

 

Priporočamo:

Številne pohodne poti v bližnji okolici, v dolini in Kamniško-Savinjskih Alpah kar kličejo, da jih doživite.

  • vodeni pohodi z izkušenimi vodniki in težje ture so tedensko na voljo in izpisane na informativni tabli v kampu ter na recepciji
  • dvourni družinski pohodi v gore do 1500 metrov, štiriurni počitniški pohodi na dvatisočake in ekstremni pohodi na najvišje vrhove Kamniško-Savinjskih Alp (8 ur in 2500 metrov nadmorske višine)
  • tečaji nordijske hoje in pohodi

Kontakt

CAMPING MENINA d.o.o.

Varpolje 105

3332 Rečica ob Savinji

e +386 (0)3 5835 027 / +386 (0)40 525 266

e info@campingmenina.com

www.campingmenina.com

Nastanitev

200m2 površin za šotore in 25 objektov za najem (večje hiške, mobilne hiške, trekker koče in objekt z skupnimi ležišči za 20 ljudi)

V kampu je restavracija KACA z bogato ponudbo pic, jedi iz žara ter tradicionalno kuhinjo z dnevnimi kosili (vse sestavine za našo ponudbo pridobivamo izključno iz okoliških kmetij)

Alternativna ponudba

Rafting za skupine, Raft & Wellness, Spust z raftom FUN ali MINI TORPEDO

Adrenalinski park

Zorbing

Ponudba za pohodnike

V kampu so na voljo zemljevidi in karte ter oprema za pohodništvo

Vodeni pohodi z izkušenimi vodniki in težje ture so tedensko na voljo in izpisane na informativni tabli v kampu ter na recepciji

Dvourni družinski pohodi v gore do 1500 metrov, štiriurni počitniški pohodi na dvatisočake in ekstremni pohodi na najvišje vrhove Kamniško-Savinjskih Alp (8 ur in 2500 metrov nadmorske višine)

Tečaji nordijske hoje in pohodi

Doživetja v bližini

Doživite Pohorje peš – Terme Zreče

Namestitev v Vilah Terme Zreče **** in tri pohodniške ture.

4-dnevni pohodniški paket za 4 osebe v apartmajih Skok Mozirje

Možnost individualnega pohoda po planoti Golte, Menini planini ali skok do treh prečudovitih dolin: Robanov kot, Matkov kot in Logarska dolina.

Nastanitve v bližini