Hostel Kozmus

V manjšem kraju v Posavju, natančneje v Brestanici, stoji podeželski Hostel Kozmus, od koder se ponujajo številne možnosti za aktivno preživljanje počitnic ali krajšega oddiha.

Hostel Kozmus ponuja namestitev v 2- do 8-posteljnih sobah s skupno kapaciteto 54 ležišč. Poleg nastanitvenih enot ponuja še dnevni bar, vrt, teraso in skupno kuhinjo, možnost zajtrka in brezplačni brezžični internet.

V okolici hostla so na voljo pohodniške poti, vodni športi, termalna kopališča, metališče za kladivo, ribolov, plezalna stena Armeško, jahanje, organizirane športne priprave.

Možnost najema e-koles, označene kolesarske poti, možnost najema vodnika, prostor za shra- njevanje koles.

Specialist za cestno, gorsko in družinsko kolesarjenje.

Kontakt

Hostel Kozmus

Šolska cesta 1

8280 Brestanica

t +386 (0)51 345 586

e [email protected]

http://www.hostel-kozmus.si

Nastanitev

Namestitev v dveh do osem posteljnih sobah s skupno kapaciteto 54 ležišč

Poleg namestitvenih enot so v hostlu še dnevni bar, vrt, terasa in skupna kuhinja

Na voljo tudi zajtrk in brezplačni brezžični internet

Alternativna ponudba

Organizacija programov: V sodelovanju z izkušenimi mentorji vam pripravijo eno ali večdnevne programe, prirejene vašim potrebam in željam. Vključujejo lahko športne aktivnosti, oglede, družabne igre in prikaz športne
kariere Primoža Kozmusa, dobitnika zlate olimpijske medalje v metu kladiva. V zimskih mesecih vam pomagajo organizirati aktivnosti v pokriti telovadnici.

Ponudba za kolesarje

Možnost najema vodnika in električnih koles

Označene kolesarske poti

Prostor za shranjevanje koles.

Doživetja v bližini

S kolesom po zreškem Pohorju - Rogla

Uživajte v naravnih čarih Pohorja!

Zgodovinska in kulinarična tura po Goriškem

Zaradi svoje lege in razgibanega terena je Goriška privlačna destinacija za raziskovanje s kolesom. Blaga klima je v vseh letnih časih idealna za aktivno preživljanje prostega časa. Zato so vzponi in spusti s kolesom med Alpami in Jadranskim morjem še bolj vznemirljivi. Za mizo tukaj vedno dobro diši. Dobrote še danes pripravljajo v povezavi z bogato kulinarično in kulturno dediščino. Združite aktivnost s tradicijo in jo mahnite »čez drn in strn«, medtem ko vas po obrazu boža lahkotna sapica!

Poti v bližini

Nastanitve v bližini