Hotel Krim***

Hotel Krim leži v središču Bleda, zgolj 150 m od Blejskega jezera in v neposredni bližini športne dvorane in parkirišča.

Ponujajo eno-, dvo- in troposteljne sobe, družinske sobe, restavracijo s hladno-toplim bifejem za zajtrk in večerjo. Možnost uporabe wellnessa (savne in jaccuzzija) in masaž s popustom.

 

Dobra lokacija za kolesarska izhodišča, brezplačna prva pomoč pri odpravi težav s kolesi, možnost najema odličnih koles, partner v mreži Bikeways.

Zunanje storitve: rafting, soteskanje, enodnevni izleti, Pustolovski park Bled, Poletni park Krvavec, vstop na Blejski grad.

Specialist za cestno, družinsko kolesarjenje.

 

Kontakt

Hotel Krim

Ljubljanska cesta 7

4260 Bled

t +386 (0)4 579 70 00

f +386 (0)4 579 71 00

e [email protected]

www.hotel-krim.si

Nastanitev

115 sob z brezplačnim internetom

Dve restavraciji z odlično kuhinjo, aperitiv bar, kavarna

Hladno topli bife za zajtrk in večerjo

Alternativna ponudba

Možnost wellnessa (savne in jaccuzzija) ter masaž

Rafting, canyoning, enodnevni izleti, Adventure Park Bled, Adventure park Krvavec, vstop na Blejski grad

Ponudba za kolesarje

Vodeni kolesarski izleti

Doživetja v bližini

Butične kolesarske počitnice v Slovenskih Alpah

Privoščite si kolesarske počitnice s kombinacijo idilične alpske kulise in zelene, trendovske Ljubljane. Uživajte v pogledih na lesketajoča se gorska jezera, položne poti ob rekah, tradicionalne vasice ter alpski biser Bled.

Kolesarski izlet v idilični gorenjski vasici

Hotel Ribno leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje, adrenalinska doživetja ter druge

Nastanitve v bližini