Hotel Lek****

Hotel Lek stoji v alpski vasici, na robu Triglavskega narodnega parka, ob cesti, ki vodi prek slikovitega gorskega prelaza Vršič.

Bazeni, savne, fitnes, masaže in kozmetične storitve, otroško igrišče, teniška igrišča, letno sankališče Besna Pehta, kolesarski park.

Lahka dostopnost, urejena kolesarska steza in kolesarnica, dobra hrana, brezplačni brezžični internet v vseh sobah in internetna točka v hotelski recepciji so vse prednosti te nastanitve.

Za kolesarje so tu kolesarska steza od Kranjske Gore do Rateč in naprej do Trbiža (IT) ter povezava z Avstrijo, kolesarska steza do Mojstrane, vzpon na Vršič ali Korensko sedlo, kolesarska povezava z Bledom (prek Radovne), s kolesom po dolini Vrat (slap Peričnik in severna stena Triglava).

 

Kontakt

Hotel Lek

Vršiška 38

4280 Kranjska Gora

t +386 (0)4 588 15 20

f +386 (0)4 588 13 43

e [email protected]

www.hotel-lek.si

Nastanitev

Brezžični internet v vseh sobah in internetna točka v hotelski recepciji

Alternativna ponudba

Bazeni, savne, fitness

Masaže in kozmetične storitve

Otroško igrišče

Teniška igrišča

Letno sankališče Besna Pehta

Ponudba za kolesarje

Urejena kolesarska steza in kolesarnica

Bike park

Najem, pranje in hramba koles

Doživetja v bližini

Kolesarska tura iz raških vinorodnih gričev v Kostanjevico na Krki

Slikovita kolesarska tura od vinorodnih gričev na Raki v Kostanjevico na Krki. Pot je zasnovana tako, da okusite tradicionalne jedi pripravljene iz čebule in cviček.

Cerkno Fun park

S svojimi aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem.

Poti v bližini

Nastanitve v bližini