Hotel Malovec***

Hotel Malovec stoji na priročni lokaciji blizu avtoceste A1, 500 metrov od železniške postaje Divača.

Divača je 25 km oddaljena od Trsta in 40 km od Kopra. Škocjanske jame in kobilarno Lipica je mogoče doseči v nekaj minutah.

Hotel Malovec kot izhodišče prinaša veliko možnosti za kolesarjenje in sprehode v naravi. Kolesa je mogoče shraniti v veliki garaži.

Odpravite se na raziskovanje slikovite kraške pokrajine in njenih znamenitosti, predvsem kraških jam.

V hotelu je 20 sob, 2 sobi sta 1⁄4-družinski, 2 sobi sta 1/3-družinski, preostale so dvoposteljne z možnostjo uporabe ene osebe. Vse sobe v hotelu Malovec so klimatizirane ter imajo kabelsko televizijo in brezplačni internet. V restavraciji na terasi pripravljajo izvrstne jedi mediteranske kuhinje. V baru vam postrežejo z različnimi pijačami.

 

 

Kontakt

Hotel Malovec

Kraška cesta 30A

6215 Divača

t +386 (0)5 76 33 333

e info@hotel-malovec.si

www.hotel-malovec.si

Nastanitev

Restavracija hotela sledi sodobnim kulinaričnim trendom na osnovi kraško – mediteranske kuhinje

Kapacitete restavracije so namenjene tudi večjim zaključenim družbam

 

Alternativna ponudba

Raziskovanje slikovite kraške pokrajine

Ponudba za kolesarje

Velika garaža za kolesa

Doživetja v bližini

3-dnevni pohodniški in kolesarski paketi Ajdovščina

SPOMLADANSKI POHODNIŠKI & KOLESARSKI VIKEND PAKET Z OBISKOM OSMICE  2 nočitvi v več posteljni sobi z zajtrkom  1 x voden pohodni izlet v spremstvu lokalnega vodnika (Otliško okno)  obisk Osmice in spoznavanje z lokalno kulturo in običaji  1 x najem kolesa  paket z energetskim napitkom in tablico (na dan izleta)

Enodnevna tura: Koseška korita

Težavnost: lahka Skupaj vzpona in spusta: 180m Čas hoje: 2-3 ure   Pot vas pelje iz Drežnice po poti miru, prijateljstva in ustvarjalnosti proti Koseču. Nato zavijete desno navzdol mimo cerkvice Sv. Justa iz 14. stoletja. Pot vas nato vodi po stezi v soteske Koseških korit… krožno pot zaključite s povratkom na cesto Drežnica-Koseč.

Nastanitve v bližini