Hotel San Martin***

Atraktivna lega novega družinskega hotela San Martin v Šmartnem vam ponuja idealno izhodišče za kolesarjenje in pohodništvo.

Razvajali vas bodo v restavraciji s čudovitim razgledom na celotna Brda z okolico. Prepustite se priporočilu kuharskih mojstrov ter spoznajte briške jedi in vrhunska vina iz vinoteke.

Vse sobe so prijetno opremljene po sodobnih standardih. Neomejen dostop do brezžičnega interneta, televizija, vzmetnice s spominsko peno. Na razpolago sta tudi pralni in sušilni stroj.

Kolesarji lahko manjša popravila opravite v priročni delavnici. Možnost najema električnih in gorskih koles.

Na voljo je tudi sprostitev v wellnessu, kjer se lahko razvajate v bio-zeliščni finski savni ali preizkusite ugodje solne sobe.

Specialist za gorsko, cestno in družinsko kolesarjenje.

 

Kontakt

Hotel San Martin

Šmartno 11

5211 KOJSKO

t +386 (0)51 335 660 / +386 (0)5 330 56 60

E: info@sanmartin.si

www.sanmartin.si

Nastanitev

Vse sobe so prijetno svetlo osvetljene, ogrevane na biomaso in hlajene z geosondo

Brezplačni brezžični internet

Alternativna ponudba

Wellness (v ponudbi bio-zeliščna finska savna, solna soba)

 

Ponudba za kolesarje

Manjša popravila v delavnici

Najem gorskih ali električnih koles

Doživetja v bližini

Kolesarjenje po slovenski Istri

Obiščite vas Korte, ki se nahaja v samem osrčju Istre in postaja med kolesarji vedno bolj priljubljena destinacija. Ta rustikalna vasica je idealna izhodiščna točka za rekreativne in profesionalne kolesarje, saj je stičišče številnih kolesarskih poti, ki vodijo v čarobna obalna mesta ali čez drn in strn zahtevnejših tur, ki se lahko – če tako želite – nadaljujejo

Kolesarski paket 2017 – Hotel San Martin

KOLESARSKI PAKET 2017 Dve nočitvi z zajtrkom Brezplačno parkirišče Možnost uporabe delavnice za popravila kolesa Garaža za kolesa Pranje in sušenje perila 10% popusta na uporabo Wellnessa Doplačilo turistična taksa 1,27€ na osebo na dan Cena paketa: 190€

Nastanitve v bližini