B&B Pr’ Gavedarjo

Domačija Pr’ Gavedarjo stoji v središču očarljive alpske vasi Podkoren, na robu Triglavskega narodnega parka in ob izviru Save Dolinke. Je idelano izhodišče za kolesarske in pohodniške ture različnih težavnosti. Do bike parka Kranjska gora je le 1,8 km. Na voljo so vam gorski in kolesarski vodiči, pranje oblek in kolesarnica. Vas Podkoren je 2 kilometra oddaljena od Kranjske Gore in je znana kot biser gorenjske arhitekture dediščine.

Prednosti namestitve:

Privoščite si unikaten oddih v skrbno prenovljeni domačiji Pr’ Gavedarjo s 100 letno tradicijo. Butična namestitev vam ponuja naravno spalno okolje (masiven slovenski les, bio ležišča, bio posteljnina in brisače…), zdrav lokalno pridelan zajtrk in indvidualno planiranje kolesarskih in pohodniških potepov ter aktivnosti v okolici.

Okolica ponuja prekrasne pohodne in kolesarske poti, alpinizem, družinske in adrenalinske športe v naravi, poletno sankanje, kopanje v jezeru, nordijski center Planica, zipline Planica in še več.

Kontakt

B&B Pr’ Gavedarjo

Podkoren 72

4280 Kranjska Gora

TEL: +386 031 479 087

MAIL: [email protected]

WWW: http://prgavedarjo.si/

Nastanitev

4 sobe

1 apartma

Indivualni pristop k gostom

Bio ležišča in posteljnina

Lokalno pridelan zajtrk

Wi-fi

Alternativna ponudba

Alpinizem in športno plezanje

Poletno sankanje

Jadralno padalstvo

Vetrovnik Planica

Kopanje v jezeru Jasna

Ponudba za kolesarje

Pranje koles in oblačil

Kolesarnica

Orodje za popravilo

Kolesarske karte

Najem kolesarskega vodiča

Doživetja v bližini

Kolesarsko-pohodniški paket Kranjska Gora

Obiščite očarljivo alpska vas Podkoren, ki je 2 kilometra oddaljena od Kranjske Gore in je znana kot biser gorenjske arhitekture dediščine. Leži ob izviru Save Dolinke, skrita med Karavankami in Julijskimi Alpami, ter na robu Triglavskega narodnega parka.

Butične kolesarske počitnice v Slovenskih Alpah

Privoščite si kolesarske počitnice s kombinacijo idilične alpske kulise in zelene, trendovske Ljubljane. Uživajte v pogledih na lesketajoča se gorska jezera, položne poti ob rekah, tradicionalne vasice ter alpski biser Bled.

Nastanitve v bližini