Hotel Milena***

V mirnem in idiličnem okolju pod Pohorjem, le nekaj korakov od Pohorske vzpenjače in le 10 minut vožnje do središča mesta Maribor stoji Hotel Milena.

Gostom je na voljo 14 dvoposteljnih sob z možnostjo individualne uporabe, dve triposteljni sobi in ena štiriposteljna soba. Vse sobe imajo klimo, kabelsko televizijo, hladilnik in brezžični internet. Bogat samopostrežni zajtrk iz lokalnih proizvodov. Hrana in večerja po predhodnem dogovoru.

Maribor z okolico je odlična možnost za kolesarjenje. Urejenih in dobro opisanih je več kolesarskih poti različnih zahtevnostnih stopenj. V neposredni bližini hotela se nahaja Bike park Pohorje. Kolesarjem je na voljo hotelska garaža, kjer lahko hranijo ali servisirajo kolesa.

Lotite se obiskati Pustolovski park Betnava, ki je prava telovadnica v naravi in prinaša nova, resnična doživetja, umeščena v najlepšem mariborskem gozdu. Sproščanje v Wellness Spa centru Habakuk. Pokušnja vina v Hiši Stare trte. Kulturni program v Slovenskem narodnem gledališču Maribor.

Hotel je specialist za gorsko in družinsko kolesarjenje.

 

Kontakt

HOTEL MILENA MARIBOR

Pohorska ulica 49

2000 Maribor

t +386 2 613 20 96

e [email protected]

www.hotelmilena-maribor.com

Alternativna ponudba

Wellness Spa center Habakuk

Pokušanje vina v Hiši Stare trte

Kulturni program v SNG Maribor

Obisk Pustolovskega parka Betnava

Ponudba za kolesarje

Možnost hrambe in popravila koles

Možnost najema vodnika za vodene ture

Servis koles v neposredni bližini

Doživetja v bližini

3-dnevni kolesarski paket v Apartmaji in Wellness Skok Mozirje

Ponudba vključuje: 2x najem apartmaja za 2 osebi masažna kopel v dvoje (2h) 2x zajtrk po izbiri brezplačen prostor za shranjevanje koles najema koles možnost pranja in sušenja perila možnost vodnika in načrtovanje ture po vašem izboru   Vsi gostje imajo brezplačno uporabo interneta v apartmajih ter parkiranja pred apartmajsko hišo. Cene so v evrih

Aktivni vikend na Idrijskem

S kolesom ali peš se lahko podate na sproščeno potepanje po razgibanem terenu travnatih pobočij, nad dolinami in grapami ter nad ozkimi in strmini soteskami Idrijce in pritokov. Na voljo je veliko označenih poti, od koder se odpirajo čudoviti razgledi: Idrijsko-Cerkljanska planinska pot in kar 22 tematskih poti v Geoparku Idrija; ob poti se lahko

Poti v bližini

Nastanitve v bližini