Camping Bled

Narava je bila na Bledu še posebej radodarna: jezero s slikovitim otočkom, mogočen grad na vrhu skalne pečine in osupljivi razgledi na najvišje slovenske vrhove že stoletja navdušujejo obiskovalce.

Camping Bled najdete v mirni dolini na zahodni obali Blejskega jezera. Do središča Bleda se lahko v manj kot pol ure sprehodite po poti, ki vodi okrog jezera, ali se do tja odpeljete z navadnim ali električnim kolesom. V poletni sezoni okrog jezera vozi tudi poseben turistični vlakec.

Kamp spada med kampe najvišje kategorije z najmodernejšo opremo. V kampu je tudi t. i. glamping namestitev. Glamping hišice, gozdne vile, stojijo na dvignjeni naravni terasi v odmaknjenem delu kampa, obdane z zelenjem, pa vendar v neposredni bližini Blejskega jezera. Zgrajene so iz ekološkega neobdelanega macesnovega lesa in krite z macesnovimi skodlami, pred njimi pa stoji lesena vroča kad z ogrevanjem na drva.

Poleg vsega, kar imajo specializirani kolesarski kampi, so na voljo kolesa za izposojo – treking, gorska in tudi električna. Kolesa so opremljena z napravami GPS, v katerih so predprogramirane kolesarske ture različnih težavnostnih stopenj.

Na voljo so raznolike aktivnosti - od pohodništva, kolesarjenja, tur s segwayji po Bledu in okolici, raftinga, soteskanja, jahanja do poletov z baloni.

Kamp je specialist za gorsko kolesarjenje.

Kontakt

Camping Bled

Kidričeva 10c

4260 Bled

t +386 (0)4 575 20 00

e [email protected]

www.sava-hotels-resorts.com

Nastanitev

Poleg kampa na voljo tudi glamping namestitev - Glamping hišice, gozdne vile, so iz ekološkega neobdelanega macesnovega lesa in krite z macesnovimi skodlami, pred njimi pa stoji lesena vroča kad z ogrevanjem na drva

V kampu je pet sanitarnih objektov, dva od teh objektov sta v pred in posezoni ogrevana in imata tuše s toplo vodo

Vsi prostori za kampiranje so opremljeni s 16A električnim priključkom

Alternativna ponudba

Na voljo kopica aktivnosti na prostem, od pohodništva, kolesarjenja, segway tur po Bledu in okolici, raftinga, canyoninga, jahanja do poletov z baloni

Ponudba za kolesarje

Možnost izposoje koles - tako trekking, gorska kot tudi električna kolesa

Kolesa so opremljena z GPS napravami, v katerih so predprogramirane kolesarske ture različnih težavnostnih stopenj

Na voljo tudi servis koles, prevoz prtljage, prevoz koles na lokacijo, sušilnica in pralnica perila, pralnica koles in kolesarnica

Na recepciji kampa so na voljo različne kolesarske in kolesarski vodniki, ki vam bodo pomagali pri organizaciji in vodenju kolesarskih tur

Doživetja v bližini

Bed and Bike paket

Najvišje ležeči hotel v Sloveniji v osrčju Alp ponuja tudi paket za gorske kolesarje.

Butične kolesarske počitnice v Slovenskih Alpah

Privoščite si kolesarske počitnice s kombinacijo idilične alpske kulise in zelene, trendovske Ljubljane. Uživajte v pogledih na lesketajoča se gorska jezera, položne poti ob rekah, tradicionalne vasice ter alpski biser Bled.

Nastanitve v bližini