Ustvarite nove zgodbe, nora doživetja in pisane spomine.

Pohodniške destinacije

Doživite veselje in povezanost ljudi med gibanjem. Tu se začenja mogočna veriga Alp, tam se dviguje skrivnostno Dinarsko gorstvo, pod zemljo se razpredajo kraške jame. Povsod valovijo vinski griči, kot preproga se razprostira panonska ravnica, vedno diši slan objem Jadranskega morja. Slovenija je na 20.000 km2 tako raznolika, da je vsak korak vedno nova zgodba, novo doživetje in nov občutek. Stopite po najvišjih gorah, po sredogorju in nižinah, po poteh kulturne dediščine, ki je v Sloveniji tako pisana, kot je njena pokrajina.

Zemljevid

Izberite regijo

Priporočene destinacije

Julijske Alpe – Bohinj

Največje sladkovodno jezero v Sloveniji se zdi kot popolna slika narave in je odlično izhodišče za vodene ali samostojne pohodniške podvige.

Julijske Alpe – Bled

Jezero z otočkom in cerkvico, gora Stol v ozadju in grad na skalnem pomolu rišejo podobo raja. Bled vas vabi na številne poti, ki vodijo iz mesta na bližnje vzpetine in v gore.

Julijske Alpe – Kranjska Gora

Kranjska Gora v osrčje kraljestva Zlatoroga vabi vse, ki ste željni odkrivanja narave. Podajte se visoko in višje, skozi gorska okna, čez prelaze in prevale.