Pohodniška doživetja

Povzpnite se na najvišji slovenski vrh Triglav iz Bohinja ali iz doline smaragdne Soče in zaokrožite pot po dolini sedmerih jezer, od katerih vsako navdušuje s svojim značajem in obliko. Potepajte se po Triglavskem narodnem parku, za navdih obiščite znameniti Bled, nadaljujte do Bohinjskega jezera in v dolino Trente, zadihajte v gozdnatem svetu Pokljuke in na travnatih planinah, čez najvišji slovenski prelaz Vršič pa se spustite do spektakularnih Tolminskih korit. Korak za korakom, z vrha na vrh in s planine na planino odkrijte Kamniško- Savinjske Alpe iz Logarske doline ali doline Kamniške Bistrice, kjer človek in narava še danes živita z roko v roki.

Zemljevid

Izberite regijo

Priporočena doživetja

7-dnevni paket – Občudujte Cerkljansko z vrhov Porezna, Kojce, Blegoša, …

Vabimo vas, da spoznate pestrost pokrajine, ki sta jo skozi dolga stoletja tako skrivnostno oblikovali narava in pridna človeška roka.

Iz Avstrije v Slovenijo

Raziščite Karavanke, Kamniške Alpe in Logarsko dolino. Individualna pohodniška tura od točke do točke v dveh deželah!

Pohodniški/kolesarski paket Hit Holidays Kranjska Gora

Pohodniški/kolesarski paket nudi raznolike aktivnosti za posameznike ali družine. Preživite svoje počitnice aktivno!

Priporočena doživetja

Na Triglav s Cerknega

  dan prihod v pohodniško specializiran Hotel Cerkno *** dan transfer v vas Poče in potem strm vzpon na vrh Porezna , 3 ure, kjer se v planinski koči odžejamo, nato spust na sedlo Petrovo Brdo, 2 uri, kjer v planinski koči prespimo. dan strm vzpon na vrh Črne prsti 4 ure, nadaljujemo po grebenu

Priporočena doživetja

5-dnevni pohodniški paket Kamp Koren

Vabimo vas, da z našo pomočjo v polnosti doživite dolino smaragdne Soče in mogočne vrhove nad njo. Bivanje v naših eko brunaricah ponuja udobno preživljanje prostega časa, da boste na pohodih spočiti in dobre volje.

Doživite Pohorje peš – Terme Zreče

Namestitev v Vilah Terme Zreče **** in tri pohodniške ture.

Via Alpina – Vijolična pot

Mednarodna daljinska pot Via Alpina poteka skozi vseh 8 alpskih držav. Vijolična pot v Sloveniji povezuje Julijske Alpe, Karavanke in Kamniško Savinjske Alpe. Razgledna pot vodi po vrhovih Karavank, se spusti v doline pod gorovju in se vzpne zopet na pobočja Kamniško Savinsjkih Alp Dan: prihod v Hotel Lek****, 4 pohodniki Kranjska Gora Dan: transfer

Priporočena doživetja

4-dnevni družinski pohodniški paket Kamp Koren

Vabimo vas, da z našo pomočjo v polnosti doživite dolino smaragdne Soče. Bivanje v naših eko brunaricah ponuja udobno preživljanje prostega časa, da boste na pohodih spočiti in dobre volje.

4-dnevni pohodniški paket za 4 osebe v apartmajih Skok Mozirje

Možnost individualnega pohoda po planoti Golte, Menini planini ali skok do treh prečudovitih dolin: Robanov kot, Matkov kot in Logarska dolina.

Priporočena doživetja

3-dnevni pohodniški in kolesarski paketi Ajdovščina

SPOMLADANSKI POHODNIŠKI & KOLESARSKI VIKEND PAKET Z OBISKOM OSMICE  2 nočitvi v več posteljni sobi z zajtrkom  1 x voden pohodni izlet v spremstvu lokalnega vodnika (Otliško okno)  obisk Osmice in spoznavanje z lokalno kulturo in običaji  1 x najem kolesa  paket z energetskim napitkom in tablico (na dan izleta)

Pohodniški/kolesarski paket Hit Holidays Kranjska Gora

Pohodniški/kolesarski paket nudi raznolike aktivnosti za posameznike ali družine. Preživite svoje počitnice aktivno!

Od pustolovskega parka do skoka s padalom

Na stičišču alpskega sveta, Krasa, Vipavske doline in Trnovskega gozda je narava postregla z reliefom, popolnim za aktivni športni oddih. Osvojite Goriške vrhove, ki nagradijo s slikovitimi razgledi. Ustavite korak in prisluhnite smaragdni reki Soči. Globoko vdihnite svež zrak, sprehodite se med vrtnicami v Novi Gorici in okusite harmonijo okusov domače hrane ter žlahtne kapljice. Med aktivnim oddihom je še lepše spoznavati kulturno dediščino ter zgodovinske dogodke, ki so na Goriškem pustili velik pečat.

Priporočena doživetja

Hike SMART paket

Pohodniške ture z lepimi spomini, ki trajajo. Uživajte v Bohinju!

Pohodniški paket v Termah Snovik

TERMIN polpenzion / osebo / noč 26. 3. – 1. 7. 2017 44,00 €   Cena vključuje: nočitev v apartmaju ali dvoposteljni sobi s polpenzionom, neomejeno uporabo termalnega bazena, 1x tematska tura po okoliških poteh ob sredah ali sobotah, karta tematskih poti po okolici, brezplačna izposoja palic za nordijsko hojo, Doplačila: turistična taksa: 1,265€ /

Soča Fun Park

Željne pustolovščine, športa in zabave vabimo, da obiščite pustolovski park Soča Fun Park v Solkanu pri Novi Gorici.