Stara šola Korte

Kolesarjem prijazna in simpatično opremljena namestitev v osrčju slovenske Istre se nahaja v tradicionalni vasici, ki je hkrati čudovita izkodiščna točka za vse ljubitelje mediteranske narave.

Stara šola Korte je elegantno odmaknjena od obalnega vrveža, a vendarle le skok stran od aromatičnega morja, do katerega se lahko odpravite s kolesom. Stara šola Korte vam omogoča najem električnih koles. Redni gostje nas radi obiščejo, ker lahko svoje dvokolesnike varno shranijo v varovani kolesarnici, uporabljajo profesionalno orodje Unior, zamenjajo zračnico, operejo svojo kolo ali kolesarska oblačila.

Pridite!

Ko se boste spočili v eni izmed sedemnajstih prenovljenih in lično opremljenih sob ali dveh sončnih apartmajih, pregreli mišice v intimni savni za dva in se okrepčali z domačim zajtrkom, se lahko odpravite Istri naproti – po slovenski strani ali pa čez mejo do hrvaških sosedov – peš ali s kolesom, sami ali v skupini. Okolica ponuja veliko poti za različne težavne stopnje. Tako gorskih kot cestnih.

Obiščite nas za dan, vikend ali teden dni. Po aktivnem dnevu, vas bomo na naši s soncem obsijani kamniti terasi, ki nudi čudovit razgled na vasico Padno, pogostili z domačimi dobrotami in žlahtno kapljico s sosednje vasi.

Nastanitev:

Prenovljenih 17 sob in 2 apartmaja lahko sprejme do 50 gostov.
Brezplačni internet.
Klimatizirano.

Kontakt

Stara šola Korte

Korte 74

6310 Izola

www.stara-sola.com

t: +386 (0)5 642 1114

e: [email protected]

Alternativna ponudba

Savna.
Sejna soba.
Družabna soba za zaprte skupine.
Žar.
Namizni tenis.

Ponudba za kolesarje

Najem električnih koles.
Varovana kolesarnica.
Servisno stojalo z nujnim orodjem za popravilo kolesa.
Kolesarski kotiček z zemljevidi okolice.
Tekoča voda za pranje koles.
Možnost strojnega pranja oblek.
Kolesarski vodiči po regiji.

Doživetja v bližini

Zgodovinska in kulinarična tura po Goriškem, 2 dni

Zaradi svoje lege in razgibanega terena je Goriška privlačna destinacija za raziskovanje s kolesom. Združite aktivnost s tradicijo in jo mahnite »čez drn in strn«, medtem ko vas po obrazu boža lahkotna sapica!

Poti v bližini

Nastanitve v bližini