Soča Fun Park

Željne pustolovščine, športa  in zabave  vabimo, da obiščite pustolovski park Soča Fun Park v Solkanu pri Novi Gorici.

Tik ob kolesarski progi Solkan- Plave so v prijetni senci med krošnjami dreves  nad gladino naše smaragdne lepotice  Soče postavljene 4 proge s 47 različnimi elementi. Zahtevnost je prilagojena ciljnim uporabnikom; prvi del parka je urejen za otroke med petim in desetim letom starosti, v osrednjem delu pa se, na višinah od 3 do 11 metrov, preizkušajo mladostniki in odrasli.

Recepcija parka je na dvorišču Kajak centra v Solkanu, od koder vas z raftom popeljemo na drugi breg. Tisti najpogumnejši se boste nazaj na izhodišče  vrnili s spustom poguma po 300 metrski jeklenici, napeti približno 40 metrov nad reko Sočo.

Soča Fun Park ni le kraj za zabavo, ampak kraj za druženje v naravi ter prostor za spoznavanje novih prijateljev. Vsekakor je to nova aktraktivna oblika zabave na goriškem, ki je ne gre zamuditi.

 

Več informacij

Tel. +386 40377477

[email protected]

http://www.socafunpark.si

Doživetja v bližini

Pohodniški paket v Hotelu San Martin

Dve nočitvi v hotelu in prelepe pohodniške poti.

Doživetja v Novi Gorici, na Trnovsko Banjški planoti in v Vipavski dolini

Doživite sončno Goriško. Razburljivim zgodbam zahodne Slovenije prisluhnite v vaseh in v gozdovih, na pobočjih in na vrhu zelenih hribov. Naj vas navdihnejo razgledi na smaragdno reko Sočo, na Julijske Alpe ter na Jadransko morje. Spoznajte prijazne domačine, tradicijo domačih obrti in uživajte v kulinaričnih razvajanjih.

Nastanitve v bližini