Doživite nepozaben pohodniški izlet!

Pohodniška doživetja

The mountains will astonish you with colourful mountain flowers among skilfully prepared trails, soft grass slopes, and rocky peaks with vast views from wide ridges. Step by step, from peak to peak, and from alpine meadow to alpine meadow, explore the wonderful trails in Slovenia.

Zemljevid

Izberite regijo

Priporočena doživetja

7-dnevni paket - Občudujte Cerkljansko z vrhov Porezna, Kojce, Blegoša, …

Vabimo vas, da spoznate pestrost pokrajine, ki sta jo skozi dolga stoletja tako skrivnostno oblikovali narava in pridna človeška roka.

Visoko med alpskim cvetjem - Via Alpina - Rdeča pot

Izredno razgledna pot med Poreznom in Črno prstjo ter izredna pestrost alpskega cvetja od spomladi do pozne jeseni.

Družinske doživljajske počitnice v zidanici Češnovar, Kralj ali Pečarič

Zidanice stojijo na vrhu slemena vinorodnih gričev z lepim razgledom na gozdove, polja in gore v daljavi.

Priporočena doživetja

Na Triglav s Cerknega

  dan prihod v pohodniško specializiran Hotel Cerkno *** dan transfer v vas Poče in potem strm vzpon na vrh Porezna , 3 ure, kjer se v planinski koči odžejamo, nato spust na sedlo Petrovo Brdo, 2 uri, kjer v planinski koči prespimo. dan strm vzpon na vrh Črne prsti 4 ure, nadaljujemo po grebenu

Pohodniški izlet v idilični gorenjski vasici

Hotel Ribno leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje, adrenalinska doživetja ter druge

Priporočena doživetja

Pohodniški/kolesarski paket Hit Holidays Kranjska Gora

Pohodniški/kolesarski paket nudi raznolike aktivnosti za posameznike ali družine. Preživite svoje počitnice aktivno!

Doživite Pohorje peš - Rogla

Doživite Pohorje peš in uživajte v bungalovih Rogla. Program vključuje tri pohode.

Doživite Pohorje peš - Terme Zreče

Namestitev v Vilah Terme Zreče **** in tri pohodniške ture.

Priporočena doživetja

4-dnevni pohodniški paket za 4 osebe v apartmajih Skok Mozirje

Možnost individualnega pohoda po planoti Golte, Menini planini ali skok do treh prečudovitih dolin: Robanov kot, Matkov kot in Logarska dolina.

4-dnevni družinski pohodniški paket Kamp Koren

Vabimo vas, da z našo pomočjo v polnosti doživite dolino smaragdne Soče. Bivanje v naših eko brunaricah ponuja udobno preživljanje prostega časa, da boste na pohodih spočiti in dobre volje.

Pohodniški paket Golte

28. 4. – 31. 10. 2017   Paket vključuje: Namestitev v standardni dvoposteljni sobi bogat samopostrežni energijsko poln zajtrk za pohodnike večerja 1x pohodniška tura z vodnikom na Smrekovec (vključeno vodenje, pohodniška malica) vstop v Alpski vrt uporaba fitnesa 30% popust za vstop v wellness center brezplačni wi-fi   Cena na osebo 29.4. – 31.10.2017

Priporočena doživetja

3-dnevni paket - Občudujte Cerkljansko z vrhov Porezna, Kojce, Blegoša, …

Poživljajoča narava, nepozabni razgledi, številne pohodniške in planinske poti, izvrstna kulinarika, bogata kulturna in zgodovinska dediščina.

Pohodniški paket v Hotelu San Martin

Dve nočitvi v hotelu in prelepe pohodniške poti.

Pohodniški/kolesarski paket Hit Holidays Kranjska Gora

Pohodniški/kolesarski paket nudi raznolike aktivnosti za posameznike ali družine. Preživite svoje počitnice aktivno!

Priporočena doživetja

Doživetja v Novi Gorici, na Trnovsko Banjški planoti in v Vipavski dolini

Doživite sončno Goriško. Razburljivim zgodbam zahodne Slovenije prisluhnite v vaseh in v gozdovih, na pobočjih in na vrhu zelenih hribov. Naj vas navdihnejo razgledi na smaragdno reko Sočo, na Julijske Alpe ter na Jadransko morje. Spoznajte prijazne domačine, tradicijo domačih obrti in uživajte v kulinaričnih razvajanjih.

Pohodniški paket v Termah Snovik

TERMIN polpenzion / osebo / noč 26. 3. – 1. 7. 2017 44,00 €   Cena vključuje: nočitev v apartmaju ali dvoposteljni sobi s polpenzionom, neomejeno uporabo termalnega bazena, 1x tematska tura po okoliških poteh ob sredah ali sobotah, karta tematskih poti po okolici, brezplačna izposoja palic za nordijsko hojo, Doplačila: turistična taksa: 1,265€ /

Pohodniško-kolesarski paket Hotel Milena

Naš pohodniško-kolesarski paket: -          nočitev v dvoposteljni sobi, -          samopostrežni zajtrk, -          popoldanska kava ali čaj, -          neomejena uporaba brezžičnega interneta, -          brezplačen parkirni prostor, -          brezplačna uporaba garaže – za shranjevanje koles in ostale opreme, -          zemljevid mesta Maribor, -          turistična taksa. Cena za dve osebi: 65,00€ na noč.