Rekreatur 2016

Rekreatur 2016

KOLESARSKA PRIREDITEV REKREATUR  2016 V SAVINJSKI IN ŠALEŠKI DOLINI

Rekreatur 2016 bo na Savinjsko Šaleškem koncu z dotikom Koroške v 2.etapi. Začel se bo 25. avgusta 2016 ob 17.00 uri s prologom. V nasprotju za lanskim ravninskim delom Slovenije se bomo letos zapodili v njen bolj hribovit, a izjemno slikovit svet.

Verjetno mislite, da ga poznate do zadnjega drobca? Naj vas razočaram – naš traser Srečo se je spet poglobil in speljal traso globoko v Logarsko dolino, skočil na Koroško, zadel v Črno in za  nameček dodal še nekaj lepih spustov. Spet bomo obiskali  Velenje (2.etapa – KT5) in odkrili kako pospešeno se mesto razvija. Tam smo bili prvič pred 11 leti, drugič pre 6 leti  in zdaj bo spet  “ni da ni”.

Prolog bo ravno pravšnji zalogaj za spoznavanje klanca, ki nas bo čakal ob njegovem in zaključku 1. in 2. etape. Iz Mozirja do Radegunde je kar prijeten in konstanten vzpon. Za nevedne, Radegunda je spodnja postaja nihalke  kjer bo štartno ciljni prostor. Razglasitev zmagovalcev z obveznim družabnim večerom pa bo v Hotelu GOLTE  kjer naši gostitelji obljubljajo, da se bomo imeli tako lepo, da sploh ne bomo hoteli nazaj v Kranj.

ORGANIZATOR: TD REKREATUR

VEČ INFORMACIJ:

[email protected]

+386 (0)41 694 920

http://www.rekreatur.si/novi_rr/en/

Rekreatur_logo-page-001

Posted in Dogodki, Prireditve

Doživetja v bližini

Poti v bližini

Namestitve v bližini