Pohod na Blegoš

Z lastnim prevozom se boste pripeljali do Smučarskega centra Cerkno, kjer vas bo pri sedežnici Počivalo že čakal naš vodnik. Počasi se boste odpravili na 1562 metrov visok Blegoš, drugi najvišji vrh Škofjeloškega hribovja. Na vrhu boste uživali v prekrasnem razgledu na občudovanja vredne Julijske Alpe, Karavanke in Kamniško Savinjske Alpe. Odprl se bo lep razgled na Polhograjsko hribovje, Porezen, Ratitovec, Mladi in Stari vrh. Med občudovanjem okoliških gora boste že lahko naredili pohodniški načrt za to pomlad. Vrnili ste boste po drugi poti, mimo Črna vrha do Alpske Perle, kjer vas bo v čudovitem alpskem ambientu čakalo kosilo. Po kosilu se boste vrnili do izhodiščne točke, od tam pa se zapeljali v Terme Cerkno, kjer se boste razvajali v termalnem bazenu.

Cena:

18,90 €/osebo (min. 30 oseb)

22,90 €/osebo (manj kot 30 oseb)

Cena vključuje:

- Voden pohod na Blegoš

- Kosilo v Alpski Perli

- Kopanje v Termah Cerkno

- 50 % popust na vstop v savno

Doplačila: Pijača v Alpski Perli (po porabi)

Število dni

2 dni

Cena

18 €

Več informacij

Hotel Cerkno

Sedejev trg 8

5282 Cerkno

t +386 (0)5 374 34 00

f +386 (0)5 374 34 33

e [email protected]

www.hotel-cerkno.si

www.ski-cerkno.com

Doživetja v bližini

Na Triglav s Cerknega

  dan prihod v pohodniško specializiran Hotel Cerkno *** dan transfer v vas Poče in potem strm vzpon na vrh Porezna , 3 ure, kjer se v planinski koči odžejamo, nato spust na sedlo Petrovo Brdo, 2 uri, kjer v planinski koči prespimo. dan strm vzpon na vrh Črne prsti 4 ure, nadaljujemo po grebenu

3-dnevni izlet s pohodi po cerkljanskih vrhovih

Če že komaj čakate začetek pohodniške sezone, imamo odličen predlog kako z njo kar najbolje začeti. Vstopite v novo planinsko sezono z izleti po Cerkljanskih vrhovih.

Nastanitve v bližini