Apartmaji Skok**

Apartmajsko hišo, ki stoji pri vstopu v Bovec iz smeri Trbiž–Kranjska Gora, boste spoznali po sončni tabli, blago rožnati fasadi in lepem razgledu na severovzhodni del gorskega venca, ki obkroža kotlino.
Poleg namestitve v apartmajih je v objektu mogoča tudi sprostitev v finski savni, zagotovljen pa je tudi parkirni prostor za avto.

Visoki Julijci so izjemno slikovito ozadje razgibanim gorskim potem, kolovozom, mulatjeram, gorskim cestam ter drugim potem, ki vam ponujajo možnosti kolesarskih izletov različnih težavnosti. Vse potrebne informacije glede izbora kolesarskih tur boste dobili od kolesarskega vodnika, saj vam bo po razgovoru predlagal načrt tur, ki bodo ustrezale vašim željam in sposobnostim. Na voljo so tudi kolesarski paketi za družine in možnost izposoje koles.

Destinacija ponuja širok nabor športnih aktivnosti: rafting in izlete s kajakom na reki Soči, soteskanje na Sušcu, zipline Učja ter druge vodne in športne aktivnosti. Možnosti za lažje ali zahtevnejše sprehode ali pohodništvo. Specialist za gorsko, družinsko kolesarjenje.

Apartmajska hiša Skok se nahaja v središču gorskega bisera Slovenije.

Obdana z Julijskimi Alpami in zelenimi gozdovi je odlična izhodiščna točka za družinske kot tudi za zahtevnejše pohodniške ture in vrsto vodnih ter drugih športnih dejavnosti v naravi. V hiši Skok vam iz prve roke postrežejo z informacijami o pohodniških turah, naravnih in kulturnih znamenitostih ter športnih aktivnostih v okolici. V pritličju je urejena tudi povsem nova športna trgovina, ki nudi možnost nakupa kakovostne in privlačne športne opreme. Da bi svojim gostom kar najbolj približali različne uporabne informacije, so v Apartmajski hiši Skok ob vhodu poskrbeli za lastno info točko. Tam vam z veseljem razkrijejo najlepše poti in razglede sredi neokrnjene narave Bovca.

Visoki Julijci so izjemno slikovito ozadje razgibanim gorskim potem, kolovozom, mulatjeram, gorskim cestam ter drugim potem, ki vam ponujajo možnosti kolesarskih izletov različnih težavnosti. Glede na širok nabor različnih terenov, se za vsakega najde primerna kolesarska tura. Dodatno pa vam omogočamo pridobitev vseh potrebnih informacij glede izbora kolesarskih tur s strani kolesarskega vodnika. Vodnik bo namreč po razgovoru z vami predlagal načrt kolesarski tur, ki bodo ustrezale vašim željam in sposobnostim.

Apartmaji imajo namenski prostor za hrambo koles in druge športne opreme. V samem apartmajskem objektu vam je proti doplačilu na možnost tudi sproščanje v finski savni.

 

Poleg svežega gorskega zraka, osupljivih razgledov na smaragdno reko in sprehodov ob Soči, vam Bovec ponuja veliko izbiro aktivnosti.

  • Za športne navdušence: pohodniški in kolesarski izleti, plezanje, zipline,
  • Za ljubitelje vode: rafting, kajak, hydrospeed, soteskanje in osvežitev v smaragdni reki.

Kontakt

APARTMAJI SKOK

Mala vas 111

5230 Bovec

t +386 (0)5 389 63 00 / +386 (0)41 328 629

e [email protected] / [email protected]

www.apartmajiskok.com

Nastanitev

V bližini bovškega središča, ima lastno parkirišče, velik vrt in piknik prostor s pogledom na mogočne Alpe

Alternativna ponudba

Možnost finske savne

Gostom na osnovi njihovih želja proti plačilu sestavimo program dodatnih aktivnosti (vodeni izleti, prehrana v hotelu čez cesto, športne aktivnosti…)

Rafting

Kayak

Hydrospeed

Soteskanje

Osvežitev v smaragdni reki

Zipline

Plezanje

 

Ponudba za kolesarje

Kolesarski izleti

Kolesarski paketi za družine

Kolesarski vodnik

Možnost izposoje koles

Doživetja v bližini

S kolesom po pohorju - Terme Zreče

Enjoy Pohorje and Rogla on your bike!

Bed&Bike paket RTC Krvavec

Bivaj in furaj!

Poti v bližini

Nastanitve v bližini