Kamp Lijak

Kamping Park Lijak leži v Vipavski dolini, obdan z vinogradi in polji, na prehodu med kraškim svetom in predalpskim hribovjem (Trnovsko – Banjška planota). Izjemna lokacija za celoletno kolesarjenje cestno – treking, gorsko in družinsko kolesarjenje.

Namestitev v habitatskih sobah – hrana po naročilu.

Kolesarski servis (mape + servisno orodje), prevoz kolesarjev in koles. Vodene ture: MTB, po poteh soške fronte. Kolesarske poti: Energetsko kolesarjenje (od Lijaka do Sekulaka), Vinsko kolesarjenje (od vinske kleti do vinske kleti), Morsko kolesarjenje (Ozeljan–Sistiana–Italija), Vetrovno kolesarjenje (Vipavska dolina in Kras), Kamper kolesarjenje, Zimsko kolesarjenje.

Rafting, adrenalinski park, tandemski polet z jadralnim padalom, wellness, pokušnja vina, kopanje v morju, izleti z vlakom (Benetke, Bled– Bohinj) itd.

Specialist za gorsko in družinsko kolesarjenje.

 

Kontakt

CAMP LIJAK

Ozeljan 6a

5261 Šempas Nova Gorica

t + 386 (0) 5 30 88 557 / + 386 (0)31 894 694

e [email protected]

www.camplijak.com

Nastanitev

Namestitev v Habitatskih sobah

Hrana po naročilu

Kamp sprejme skupaj 250 gostov

Ima 60 kampirnih mest velikih od 80 do 100m² - Parcele so opremljene z elektriko, vodo, kanalizacijo in imajo dostop do Wifi interneta

Alternativna ponudba

Rafting,

Adrenalinski park,

Tandemski polet z jadralnim padalom,

Wellness,

Vinske degustacije,

Kopanje v morju,

Izleti z vlakom (Venezia, Bled – Bohinj)

Ponudba za kolesarje

Kolesarski servis (mape + servis orodje)

Prevoz kolesarjev in koles

Vodene ture: MTB, po poteh Soške fronte.

Kolesarske poti: Energetsko kolesarjenje (od Lijaka do Sekulaka), Vinsko kolesarjenje (od vinske kleti do vinske kleti), Morsko kolesarjenje (Ozeljan – Sistiana – Italija), Vetrovno kolesarjenje (Vipavska dolina in Kras), Kamp-er kolesarjenje, Zimsko kolesarjenje

Doživetja v bližini

Bed and Bike paket

Najvišje ležeči hotel v Sloveniji v osrčju Alp ponuja tudi paket za gorske kolesarje.

Zgodovinska in kulinarična tura po Goriškem

Zaradi svoje lege in razgibanega terena je Goriška privlačna destinacija za raziskovanje s kolesom. Blaga klima je v vseh letnih časih idealna za aktivno preživljanje prostega časa. Zato so vzponi in spusti s kolesom med Alpami in Jadranskim morjem še bolj vznemirljivi. Za mizo tukaj vedno dobro diši. Dobrote še danes pripravljajo v povezavi z bogato kulinarično in kulturno dediščino. Združite aktivnost s tradicijo in jo mahnite »čez drn in strn«, medtem ko vas po obrazu boža lahkotna sapica!

Poti v bližini

Nastanitve v bližini